MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BETTER YOU MAGNESIUM JOINT BODY SPRAY 100ml

BETTER YOU MAGNESIUM JOINT BODY SPRAY 100ml

BETTER YOU MAGNESIUM JOINT BODY SPRAY 100ml

BetterYou Magnesium Oil Joint

Σπρέι Σώματος με Μαγνήσιο & Γλυκοζαμίνη

Απαραίτητο για την μέγιστη αξιοποίηση του ασβεστίου και την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών. Ενισχυμένο με γλυκοζαμίνη, με τη κατευναστική δύναμη της μενθόλης και την αναλγητική δράση της γωλθερίας για άμεση εφαρμογή.

10 ψεκασμοί παρέχουν 100 mg μαγνησίου και 50 mg γλυκοζαμίνης

Δροσιστικά έλαια μενθόλης και ευκαλύπτου

Υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας της άρθρωσης

Σας βοηθά να παραμείνετε ελαστικοί και ευέλικτοι

Αποτελεσματική απορρόφηση μαγνησίου

Πιστοποιημένο χωρίς παράγωγα φοινικέλαιου

Κατασκευάζεται από φυτικές συσκευασίες αρνητικές σε άνθρακα

Το BetterYou Magnesium Joint Body Spray έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει τη μυϊκή δυσκαμψία και να βελτιώνει την ευλυγισία των αρθρώσεων. Η σύνθεση απορροφάται αμέσως όταν ψεκάζεται στο δέρμα, αναπληρώνοντας το σώμα με αυτό το απαραίτητο μέταλλο.

Ενισχυμένο με γλυκοζαμίνη για άμεση εφαρμογή στους μύες και στις αρθρώσεις με την δροσιστική και ηρεμιστική δράση της μενθόλης. Η μυρωδιά είναι εξαιρετικά ευχάριστη, ωστόσο λίγο ή καθόλου άρωμα παραμένει στο δέρμα (σε αντίθεση με τα λιπαντικά ή τις κρέμες) μετά από λίγα λεπτά εφαρμογής.

Υπεύθυνο για περισσότερες από 325 χημικές αντιδράσεις στο εσωτερικό του σώματος, το μαγνήσιο βοηθά στην υποστήριξη της απορρόφησης του ασβεστίου, στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών. Η γλυκοζαμίνη πιστεύεται ότι ενθαρρύνει το σχηματισμό χόνδρου και βοηθά στη διατήρηση της λίπανσης των αρθρώσεων, προάγοντας τη δύναμη και την κίνηση.

Το μυρμήγκιασμα μαγνησίου

Κατά την αρχική εφαρμογή μπορεί να αισθανθείτε ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει χαμηλά επίπεδα μαγνησίου και είναι αποτέλεσμα της υψηλής ταχύτητας απορρόφησης του μαγνησίου μέσω των πόρων. Αυτό θα περάσει με τακτική χρήση και καθώς η απορρόφηση αρχίζει αμέσως, το δέρμα μπορεί να ξεφλουδιστεί μετά από μασάζ.

Χωρίς parabens

Χωρίς συνθετικά χρώματα και αρώματα

Χωρίς συντηρητικά

Απαλλαγμένο από ρύπους

Χωρίς βαρέα μέταλλα

Κατάλληλο για:

Ενήλικες

Vegans και vegetarians

Παιδιά ηλικίας 13 ετών και άνω

Χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τη μαία ή τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συμπλήρωση.

 

ΧΡΗΣΗ

Ψεκάστε από πέντε έως δέκα σπρέι σε όλο το σώμα και κάντε καλό μασάζ στο δέρμα για να διεγείρετε την απορρόφηση. Μετά το ντους ή το μπάνιο είναι μια καλή στιγμή για εφαρμογή, καθώς το δέρμα είναι ζεστό και οι πόροι είναι ανοιχτοί, κάτι που βοηθά στην απορρόφηση.

Εφαρμόστε οπουδήποτε στο σώμα αποφεύγοντας ευαίσθητες περιοχές όπως τα μάτια. Επικεντρωθείτε στις αρθρώσεις, τους μύες και τις περιοχές ανησυχίας.

Εφαρμόστε ξανά όποτε χρειάζεται. Περιέχει 600 ψεκασμούς.

Δοσολογία

10 ψεκασμοί παρέχουν 100 mg βέλτιστα απορροφήσιμου στοιχειακού μαγνησίου και 50 mg γλυκοζαμίνης.

Για τα παιδιά συνιστούμε τη μείωση της δόσης κατά το ήμισυ καθώς η πρόσθετη ημερήσια ανάγκη τους σε συμπληρώματα είναι μικρότερη από αυτή ενός ενήλικα.

Αποθήκευση

Αφού ανοιχτεί, φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Συμβουλευτικές πληροφορίες

Μόνο για εξωτερική χρήση.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Μην το χρησιμοποιείτε σε κατεστραμμένο ή σπασμένο δέρμα.

Τα συμπληρώματα δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή ή έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (water), magnesium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, acetyl glucosamine, propylene glycol, menthol, eucalyptus globulusleaf oil, limonene.

Συμπυκνωμένο διάλυμα Zechstein Inside© εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου (8% συγκέντρωση), θειική γλυκοζαμίνη, έλαιο μέντας, έλαιο γωλθερίας

100% από φυσικές πηγές.

100ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: BETTERYOU
  • Κωδικός: 1077900
  • Βάρος: 0.15kg
16,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,15€