MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SOLGAR FULL SPECTRUM OMEGA SALMON OIL 120 softgels

SOLGAR FULL SPECTRUM OMEGA SALMON OIL 120 softgels

SOLGAR FULL SPECTRUM OMEGA SALMON OIL 120 softgels

SOLGAR FULL SPECTRUM OMEGA SALMON OIL SOFTGELS

Το SOLGAR Full Spectrum Omega Salmon Oil είναι ένα ιχθυέλαιο από Σολομό Βόρειας θάλασσας, και μάλιστα βιώσιμης αλιείας, που παρέχει πλήρες φάσμα ωμέγα λιπαρών οξέων, για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας της καρδιάς, των ματιών και του εγκεφάλου.

Το SOLGAR Full Spectrum Omega Salmon Oil παρέχει ένα πλήρες φάσμα ωμέγα - 3, 5, 6, 7 και 9 - ως φυσικά τριγλυκερίδια. Παράλληλα, στη φόρμουλά του περιλαμβάνει βιταμίνη D3 υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ασταξανθίνη. Είναι μια φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να θρέφει το σώμα παρέχοντας συστατικά βέλτιστης καθαρότητας και δραστικότητας.

Υπάρχουν χιλιάδες κλινικές μελέτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αποδεικνύουν τα πολλαπλά οφέλη των ιχθυελαίων για την υγεία του οργανισμού. Σύμφωνα με τις μελέτες αυτές, τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν επαρκείς ποσότητας EPA και DHA μπορούν να υποστηρίξουν την υγεία της καρδιάς, βοηθώντας στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των τριγλυκεριδίων. Παράλληλα οι έρευνες δείχνουν ότι τα ωμέγα λιπαρά οξέα βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας και της όρασης, ενώ η βιταμίνη D3 βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος και της υγείας των οστών.

Τα EPA & DHA συμβάλλουν στη διατήρηση:

Της φυσιολογικής λειτουργίας της καρδιάς*

Των φυσιολογικών επιπέδων των τριγλυκεριδίων στο αίμα**

* Η ευεργετική δράση επιτυγχάνεται με ημερήσια πρόσληψη 250mg EPA & DHA.

** Η ευεργετική δράση επιτυγχάνεται με ημερήσια λήψη 2g EPA & DHA.

Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση:

Της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας

Της φυσιολογικής όρασης

***Η ευεργετική δράση επιτυγχάνεται με ημερήσια πρόσληψη 250mg DHA.

Μην υπερβαίνετε την ημερήσια πρόσληψη 5g EPA και DHA σε συνδυασμό.

Το SOLGAR Full Spectrum Omega Salmon Oil, με μια ματιά:

Ιχθυέλαιο από Σολομό Βόρειας Θάλασσας, βιώσιμης αλιείας

Πλήρες φάσμα ωμέγα - 3, 5, 6, 7 και 9 - ως φυσικά τριγλυκερίδια

Τα EPA & DHA υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς

Τα DHA υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης

Με Βιταμίνη D3 για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Περιέχει το καροτονοειδές ασταξανθίνη

Χωρίς επίγευση ψαριού

Χάρη στην ειδική διαδικασία καθαρισμού, εξασφαλίζεται η απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του υδραργύρου, PCBs και άλλων περιβαλλοντικών ρύπων.

 

Προτεινόμενη Χρήση

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 2 μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

 

Συστατικά

Διατροφικές Πληροφορίες   /   Ανά δύο (2) μαλακές κάψουλες

Ιχθυέλαιο από Σολομό Βόρειας Θάλασσας (Ψάρι), που παρέχει: 2400mg

Ολικά Ω3 λιπαρά οξέα† [200mg EPA (εικοσαπενταενοϊκό οξύ), 215mg DHA (εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ), 30mg DPA (εικοσιδυαπενταενοϊκό οξύ), 55mg άλλα Ω3 λιπαρά οξέα]   /   500mg

Ολικά Ω5 & Ω7 λιπαρά οξέα†   /   130mg

Ολικά Ω6 λιπαρά οξέα†   /   70mg

Ολικά Ω9 λιπαρά οξέα†   /   420mg

Ελαιορητίνη πλούσια σε ασταξανθίνη από φύκη Haematococcus pluvialis   /   20μg

Βιταμίνη D3 (200IU, ως χοληκαλσιφερόλη)   /   5μg (100% ΔΤΑ*)

† Ως Φυσικά Τριγλυκερίδια

* % ΔΤΑ Διατροφικές Τιμές Αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Συστατικά:

Ιχθυέλαιο από Σολομό Βόρειας Θάλασσας (Ψάρι), περίβλημα μαλακής κάψουλας (ζελατίνη από βοοειδή, νερό, φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο & έλαιο καρύδας), αντιοξειδωτικά (ανάμικτες τοκοφερόλες, εκχύλισμα δεντρολίβανου, έλαιο φασκόμηλου, έλαιο θυμαριού), Ελαιορητίνη πλούσια σε Ασταξανθίνη, Βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη).

Δεν περιέχει:

Ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά, σόγια, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Προφυλάξεις

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. συμπεριλαμβανομένων των αντιπηκτικών, πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Δεν πρέπει να καταναλώνεται το προϊόν εάν καταναλώνονται την ίδια ημέρα και άλλα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν εστέρες ασταξανθίνης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 15864/07.02.2024

120 μαλακές κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SOLGAR
  • Κωδικός: 10000058
  • Βάρος: 0.20kg
35,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,77€