MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NUTRICIA INFATRINI 24x125ml

NUTRICIA INFATRINI 24x125ml
ΠΡΟΪΟΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ
ΙΑΤΡΙΚΟΥ
ΣΚΟΠΟΥ!
NUTRICIA INFATRINI 24x125ml

NUTRICIA INFATRINI 24x125ml

Infatrini

Το Infatrini είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Βρεφική φόρμουλα σε υγρή μορφή όγκου 125ml, έτοιμo προς χρήση, με υψηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια (1kcal/ml) και πρωτεΐνες. Εμπλουτισμένο με γαλακτοολιγοσακχαρίτες (GOS), φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS), καροτενοειδή και νουκλεοτίδια. Παρέχει αποκλειστική ή συμπληρωματική διατροφή σε περιπτώσεις δυσθρεψίας ή υπολειπόμενης ανάπτυξης που οφείλονται σε χρόνια ή οξεία πάθηση. Ελεύθερο γλουτένης. Κατάλληλο για βρέφη και παιδιά εως 18 μηνών ή 9 κιλών.

Σημαντική σημείωση:

Να χορηγείται υπό ιατρική επίβλεψη. Ακατάλληλο για παρεντερική χρήση. Κατάλληλο και για χορήγηση μέσω καθετήρα. Το Infatrini πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη έχοντας εξετάσει όλες τις πιθανές επιλογές, κυρίως το μητρικό θηλασμό και τον εμπλουτισμό των κλασικών βρεφικών γαλάτων.  Κατάλληλο ως αποκλειστική διατροφική πηγή. Ακατάλληλο για ασθενείς με γαλακτοζαιμία.

 

Προτεινόμενη δοσολογία

Η προτεινόμενη δοσολογία πρέπει να καθορίζεται από τον ιατρό ή τον διαιτολόγο και εξαρτάται από την ηλικία, το σωματικό βάρος και την ιατρική κατάσταση του ασθενούς.  Ο όγκος και η συχνότητα χρήσης των μπιμπερό καθορίζεται από τον ιατρό ή τον διαιτολόγο. Το Infatrini μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση υποθρεψίας ή υστέρησης ανάπτυξης που οφείλονται σε χρόνιες ή οξείες παθήσεις.

Οδηγίες χρήσης

Πλύνετε τα χέρια σας.

Αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Εισάγετε την απαραίτητη ποσότητα Infatrini σε ένα μπιμπερό ή ειδικά προσαρμοσμένο περιέκτη.

Το Infatrini μπορεί να χορηγείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή σε χλιαρή θερμοκρασία.  Εάν επιθυμείτε να ζεστάνετε το γάλα, εισάγετε την επιθυμητή ποσότητα σε ένα μπιμπερό, αναθερμάνετε σε μπεν μαρί και στη συνέχεια στεγνώστε το μπιμπερό.

Ελέγχετε πάντοτε τη θερμοκρασία πριν τη χρήση.Τοποθετήστε ξανά το καπάκι στη θέση του μετά το άνοιγμα.

Ένα ανοιγμένο μπουκάλι πρέπει να τοποθετείται αμεσα στο ψυγείο (4°C) και το Infatrini πρέπει να καταναλώνεται εντός 12 ωρών. Το προϊόν διατηρείται για μέγιστο διάστημα 4 ωρών εάν τοποθετείται σε στείρο περιέκτη σίτισης. Τα βρέφη πρέπει να επιβλέπονται συνεχώς κατά τη διάρκεια της σίτισης.  Σε περίπτωση χορήγησης στο μπιμπερό. αποφύγετε παρατεταμένη ή συχνή επαφή του γάλακτος με το βρέφος σας.  Φυλάσσεται κατά προτίμηση σε μέρος δροσερό και ξηρό. Αποστειρωμένο με UHT.  Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.

Αλλεργιογόνα:

Γάλα, Σόγια

Σημαντική σημείωση για το μητρικό θηλασμό:

Ο μητρικός θηλασμός είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη λόγω της ιδανικής ποσοτικής και ποιοτικής του σύνθεσης.

 

ΣΥΣΤΑΣΗ   /   ΑΝΑ 100ml

ΕΝΕΡΓΕΙΑ   /   101 kcal  /   420 kJ

ΠΡΩΤΕΪΝΗ   /   2,6 g

Ορός γάλακτος   /   1,6 g

Καζεϊνη   /   1 g

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ   /   10,3 g

Σάκχαρα   /   5,7 g

Λακτόζη   /   5,2 g

ΛΙΠΑΡΑ   /   5,4 g

Κορεσμένα   /   2,2 g

Μονοακόρεστα   /   2,1 g

Πολυακόρεστα   /   1,1 g

Ω6/Ω3   /   αναλογία 5,06/0

ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ   /   0,6 g

ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ                    

Na   /   37 mg

Cl   /   62 mg

K   /   95 mg

Ca   /   100 mg

P   /   50 mg

Mg   /   9 mg

Fe   /   1,2 mg

Zn   /   0,8 mg

Cu   /   65 μg

I   /   18 μg

Se   /   2,2 μg

Mn   /   0,02 mg

Cr   /   <8 μg

Mo   /   <8 μg

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Α   /   81 μg RE

D   /   1,9 μg

K   /   6,7 μg

C   /   14 mg

Θειαμίνη   /   0,15 mg

Ριβοφλαβίνη   /   0,2 mg

B6   /   0,11 mg

Νιασίνη   /   1,2 mg NE

Φολικό οξύ   /   16 μg

Β12   /   0,3 μg

Παντοθενικό οξύ   /   0,8 mg

Βιοτίνη    /   4 μg

Ε   /   2,1 mg-α-ΤΕ

ΑΛΛΑ                   

Καροτενοειδή   /   35 μg

Νουκλεοτίδια   /   4,3 mg

Χολίνη   /   17 mg

Ταυρίνη   /   7 mg

Καρνιτίνη   /   2 mg

Ινοσιτόλη   /   25 mg

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ   /   85 g

Ωσμωτικότητα   /   305 mOsmol/l 

24 x 125ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: NUTRICIA
  • Κωδικός: 1058100
  • Βάρος: 5.00kg
65,94€
Χωρίς ΦΠΑ: 62,21€