MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FROIKA PROMO HYALURONIC MOIST CREAM LIGHT 50ml & FACE SERUM 30ml & ΔΩΡΟ MOIST WASH 100ml

FROIKA PROMO HYALURONIC MOIST CREAM LIGHT 50ml & FACE SERUM 30ml & ΔΩΡΟ MOIST WASH 100ml

FROIKA PROMO HYALURONIC MOIST CREAM LIGHT 50ml & FACE SERUM 30ml & ΔΩΡΟ MOIST WASH 100ml

ESSENTIAL HYDRATION KIT ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Το σετ περιποίησης Essential Hydration Kit περιλαμβάνει κρέμα προσώπου Hyaluronic Moist Cream Light 50 ml και serum προσώπου Hyaluronic Face Serum 30 ml για βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί + ΔΩΡΟ καθαριστικό προσώπου σε ειδικό μέγεθος 100 ml & υπέροχο νεσεσέρ.

ΒΗΜΑ 1: Καθαρισμός προσώπου Hyaluronic Moist Wash

Αφρίζον, ενυδατικό υγρό καθαρισμού για πρόσωπο & σώμα. Αποτελείται από ήπιους και μη ερεθιστικούς καθαριστικούς παράγοντες (δεν περιέχει SLES) ενώ παράλληλα το υαλουρονικό οξύ αφήνει ένα βελούδινο υδατικό φιλμ που αποκαθιστά και διατηρεί τη βέλτιστη υδατική ισορροπία στο δέρμα, καθιστώντας το πιο σφριγηλό και νεανικό. Είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που ενισχύουν τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ακόμα και το πιο δυσανεκτικό (ξηρό, αφυτατωμένο, ευαίσθητο, αντιδραστικό, ακνεϊκό).

ΒΗΜΑ 2: Serum προσώπου Hyaluronic Face Serum

Ενυδατικός & καταπραϋντικός ορός για το πρόσωπο. Περιέχει λιποσώματα υψηλής ποιότητας που μεταφέρουν δραστικά συστατικά στο εσωτερικό της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη λειτουργία της ως φραγμός. Εμπλουτισμένος με αντιοξειδωτικά συστατικά, προστατεύει το δέρμα από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών.

ΒΗΜΑ 3: Ενυδάτωση Hyaluronic Moist Cream Light

Ενυδατική κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής. Η δράση της οφείλεται στην καινοτόμο 6πλό μηχανισμό ενυδάτωσης που συνδιάζει την τεχνολογία των βλαστοκυττάρων με την ευεργετική δράση του υαλουρονικού οξέος. Η καινοτόμα βιομιμητική σύνθεσή της με δομή υγρών κρυστάλλων (LLC) εξασφαλίζει τη μέγιστη ενυδάτωση (άμεση και μακράς διάρκειας) ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετική ανάλαφρη μη λιπαρή -αόρατη υφή , πλήρως ανεκτική σε κάθε τύπο δέρματος ακόμη και στο πιο δυσανεκτικό.

Συνιστάται για: Κανονικό, Λιπαρό, Μικτό Δέρμα, Δέρμα με τάση ακμής

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Μη ανεκτικό δέρμα

Νεανικό δέρμα

Λιπαρό, Μικτό

Δέρμα με τάση ακμής

Αφυδατωμένο δέρμα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση

Διατηρεί την φυσική νεότητα

24ωρη ενυδάτωση

Προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα

Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και δράση κατά των αντιδράσεων γλυκοζυλίωσης

Προάγει την κυτταρική ανανέωση και βιωσιμότητα

Δράση κατά της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης

Αναπλαστική και ανανεωτική δράση

Ταχεία αποκατάσταση των φθορών του δέρματος

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

HYALURONIC MOIST CREAM LIGHT

Υαλουρονικό Οξύ

Φυτικά Βλαστοκύταρα

Βισαβολόλη

Πανθενόλη και Βιταμίνη

HYALURONIC FACE SERUM

Υαλουρονικό οξύ σε λιποσώματα Γρήγορη, εντατική και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση χάρις στην υψηλή ικανότητα δερματικής διαπερατότητας και σταδιακής αποδέσμευσης

Φλαβονοειδή Ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες, Αποκατάσταση των φθορών του δέρματος

Φυτικά εκχυλίσματα Αναπλαστική και ανανεωτική δράση, Διέργερση της λειτουργίας των ινοβλαστών, Αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματο

HYALURONIC MOIST WASH

Υαλουρονικό οξύ Δημιουργεί ένα ενυδατικό, επουλωτικό και προστατευτικό φίλμ μετά τον καθαρισμό

Φυτο-πολυσακχαρίτες Αποκαθιστούν τη βέλτιστη μηχανική, χημική και βιολογική ισορροπία του δέρματος

Ολιγοπεπτίδια, βισαβολόλη Μειώνουν τη δερματική δυσανεξία

SLES- Paraben free

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

HYALURONIC MOIST CREAM LIGHT

Εφαρμόστε μία έως και τρεις φορές την ημέρα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ ανάλογα τις συνθήκες ή όποτε νιώθετε το δέρμα σας αφυδατωμένο ή κουρασμένο. Απλώστε την κρέμα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, στην περιοχή γύρω από τα μάτια και το λαιμό, σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

HYALURONIC FACE SERUM

Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο και λαιμό πρωί-βράδυ ή οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε το δέρμα σας ξηρό ή κουρασμένο.=

HYALURONIC MOIST WASH

Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα με ήπιες κινήσεις μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Ξεπλένετε με άφθονο νερό. Εξωτερική χρήση

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: FROIKA
  • Κωδικός: 10179891
  • Βάρος: 0.50kg
38,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,81€