MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FLAMIGEL 50g

FLAMIGEL 50g

FLAMIGEL 50g

FLAMIGEL

Το FLAMIGEL είναι μια μοναδικής σύνθεσης (διεθνώς αναγνωρισμένη) υδροενεργή κολλοειδής γέλη εμπλουτισμένη με αργινίνη για την θεραπεία πληγών και εγκαυμάτων.

Το Flamigel® είναι μια καινοτόμος υδροκολλοειδής γέλη πλούσια σε αργινίνη. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της συμβάλλει στην ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων και αποτελείτε από 3 σημαντικά συστατικά:

Γέλη

Αναζωογονητική, ενυδατική και καταπραϋντική, η οποία προάγει την επούλωση

Υδροκολλοειδές

Προσφέρει ένα ιδανικό υγρό περιβάλλον για την πληγή. Σε πολύ ξηρές πληγές προσφέρει ενυδάτωση και σε υγρές πληγές απορροφά την περίσσεια υγρασίας

Αργινίνη

Είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που βοηθά στην επούλωση του τραύματος και απορροφά την περίσσεια του υγρού από το τραύμα

Ιδιότητες

Επουλώνει γρηγορότερα τραύματα και εγκαύματα (έως και 40%)

To Flamigel® ενυδατώνει ή απορροφά την υγρασία της πληγής προσαρμόζοντας τη δράση του ανάλογα με το είδος του τραύματος ή του εγκαύματος. Χάρη σ’αυτή τη μοναδική σύνθεση, (ευρεσιτεχνία διεθνώς αναγνωρισμένη), το Flamigel® επουλώνει γρήγορα προάγοντας τη φυσιολογική διαδικασία της επούλωσης και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ουλών.

Ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο.

Χάρη στη δροσιστική και καταπραϋντική δράση της υδρογέλης, το Flamigel® ανακουφίζει άμεσα από τα ενοχλητικά συμπτώματα της πληγής όπως ο πόνος, ο καύσος, το ερύθημα, ο κνησμός.

Προφυλάσσει από επιμολύνσεις

Χάρη στην εξειδικευμένη δράση του, το Flamigel® προστατεύει από επιμολύνσεις, δημιουργώντας στην επιφάνεια της πληγής ένα αόρατο φιλμ που αφήνει την πληγή ν’ αναπνέει και παράλληλα την προστατεύει από τυχόν εισβολή μικροοργανισμών από το περιβάλλον.

 

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το FLAMIGEL;

Το Flamigel® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές (στεγνές) ή υγρές πληγές:

ΞΗΡΟ ΤΡΑΥΜΑ: το Flamigel® μετατρέπει το ξηρό τραύμα (ή έγκαυμα) σε ενυδατωμένο (δράση “υδρογέλης”). Το ξηρό τραύμα (ή έγκαυμα) απορροφά το νερό που περιέχεται στο Flamigel® προάγοντας την αποσύνθεση του νεκρωμένου ή κατεστραμμένου ιστού.

ΥΓΡΟ ΤΡΑΥΜΑ: ενεργοποιείται το υδροκολλοειδές του Flamigel®. Έτσι, το Flamigel® απορροφά το υπερβολικό υγρό της πληγής, αποκαθιστώντας και διατηρώντας την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή (δράση “υδροκολλοειδούς”).

 

Τρόπος χρήσης

Πλένετε τα χέρια σας πριν και μετά την περιποίηση της πληγής.

Καθαρίστε και στεγνώστε προσεκτικά την πληγή πριν εφαρμόσετε τη γέλη.

Για επιφανειακά εγκαύματα και μικρά τραύματα (π.χ. εκδορές, κοψίματα)

Απλώστε προσεκτικά το Flamigel® στην πληγή (χωρίς να το τρίψετε) μία ή δύο φορές την ημέρα (σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος, εφαρμόστε δύο με έξι φορές την ημέρα).

Εάν είναι απαραίτητο, καλύψτε την πληγή με γάζα ή επίθεμα, το οποίο θα αλλάζετε καθημερινά.

Για επιφανειακά ανοικτά τραύματα

Απλώστε ένα παχύ στρώμα Flamigel® (5 mm) στην πληγή, ελαχιστοποιώντας την επαφή με τα άκρα της πληγής.

Καλύψτε το Flamigel® με αποστειρωμένη μη αυτοκόλλητη γάζα και στερεώστε με επίδεσμο. Αφήστε το Flamigel® στο σημείο εφαρμογής του για όσο διάστημα η δομή της γέλης παραμένει αναλλοίωτη.

Όταν αρχίσουν να σχηματίζονται τα νέα κύτταρα του δέρματος και η πληγή αρχίζει να κλείνει, εφαρμόστε μόνο ένα λεπτό στρώμα Flamigel® για να αποφευχθεί η εξασθένιση των ιστών. Εάν είναι απαραίτητο, προστατέψτε τα άκρα της πληγής.

 

Συστατικά

Υδροκολλοειδές, αργινίνη, κεκαθαρμένο ύδωρ, πολυαιθυλενογλυκόλη (macrogol), λιπαρά οξέα διακλαδιζόμενης αλυσίδας (BCFA), p-υδροξυβενζοϊκό μεθύλιο (E218), p-υδροξυβενζοϊκό προπύλιο (E216), δινάτριο EDTA.

50g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FLAMIGEL
  • Κωδικός: 10003797
  • Βάρος: 0.10kg
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,19€