MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ROUND LAB JUICE MOISTURIZING SUNSCREEN SPF 50+ PA ++++ 50ml

ROUND LAB JUICE MOISTURIZING SUNSCREEN SPF 50+ PA ++++ 50ml

ROUND LAB JUICE MOISTURIZING SUNSCREEN SPF 50+ PA ++++ 50ml

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA ++++

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου

Βραβευμένη ενυδατική και αντηλιακή κρέμα 2 σε 1 και ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα της K-beauty!

Ένα ενυδατικό αντηλιακό που προστατεύει το δέρμα σας από την επιβλαβή UV και ενυδατώνει σε βάθος.

Περιέχει 74 φυσικά μέταλλα που προέρχονται από τα βαθιά νερά του νησιού Ulleungdo, τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Το Birch Tree Sap πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα, πρωτεϊνες και αντιοξειδωτικά, θρέφει το δέρμα μειώνοντας τις φλεγμονές, καθαρίζει και ενυδατώνει.  Περιέχει επίσης νιασιναμίδη που φωτίζει και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και αδενοσίνη που στοχεύει τα σημάδια γήρανσης.

Με μια αναζωογονητική υφή essence, αναπληρώνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα και εμποδίζει το μπλε φως που εκπέμπεται από ηλεκτρονικές συσκευές όπως smartphone, οθόνες υπολογιστών και τηλεοράσεις.

Χωρίς αλκοόλ και τεχνητό άρωμα είναι μια εξαιρετική επιλογή και για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα!

 

Βασικά συστατικά

Ο χυμός Betula Platyphylla Japonica (1.425 ppm)  έχει μια ειδική ικανότητα να μειώνει τις φλεγμονές, να καθαρίζει και να ενυδατώνει το δέρμα με 17 αμινοξέα, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

Η νιασιναμίδη  μειώνει την υπερμελάγχρωση και φωτίζει το δέρμα. Επίσης, βοηθά στην ανακούφιση της ερυθρότητας από έκζεμα, ακμή και άλλες φλεγμονές.

Το υαλουρονικό οξύ  ενυδατώνει και προσφέρει πιο σφριγηλό και λείο δέρμα.

 

Χρήση

Απλώστε μια κατάλληλη ποσότητα ομοιόμορφα σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε βλάβες από τον ήλιο (πρόσωπο/σώμα).

50ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: ROUND LAB
  • Κωδικός: 10179869
  • Βάρος: 0.10kg
24,49€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,75€