Βιολογικό ωμό χαρουπάλευρο
Επεξεργασία κάτω από 40ο C. Το χαρουπάλευρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή να αναμειχθεί με αλεύρι σε γλυκά και αρτοσκευάσματα, σε ροφήματα και μιλκσέΐκ. Είναι φυσικό γλυκαντικό και πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνη, μαγνήσιο, βιταμίνες Α, Β..
Χαρουπόμελο Creta Carob
Το χαρουπόμελo παράγεται από τους καρπούς του χαρουπόδεντρου και έχει μια ήπια, γλυκιά γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γλυκαντικό για κέικ, ταχίνι, ζεστά και κρύα ροφήματα, γιαούρτι, παγωτό και ρύζια. Είναι ένα εξαιρετικό αντικατάστατο της ζάχαρης. Η γεύση μπορεί να δι..