MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SOLGAR ULTIMATE B+C COMPLEX 60tabs

SOLGAR ULTIMATE B+C COMPLEX 60tabs

SOLGAR ULTIMATE B+C COMPLEX 60tabs

ULTIMATE B+C COMPLEX TABLETS

Το Solgar® Ultimate B+C Complex είναι φόρμουλα Βιταμινών B και C υψηλής δραστικότητας με προσθήκη καρπού αγριοτριανταφυλλιάς και βιοφλαβονοειδών.Υπάρχουν 8 βιταμίνες στην ομάδα Β και η Solgar τις συνδύασε όλες για να παρασκευάσει το σύμπλεγμα Solgar® Ultimate B+C Complex, μια εξειδικευμένη φόρμουλα για ολοκληρωμένη υποστήριξη του νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού ενέργειας.

Με την προσθήκη Βιταμίνης C, γίνεται ολιστική προσέγγιση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι Βιταμίνες B συμμετέχουν πολλαπλά στις διεργασίες για τη διατήρηση υγείας στο σώμα και το πνεύμα.

Η Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη) βοηθά το μεταβολισμό να μετατρέψει την τροφή σε ενέργεια και βρίσκεται σε ακατέργαστους σπόρους, ξηρούς καρπούς και πράσινα φυλλώδη λαχανικά.

Η Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη) ενισχύει την προστασία από το οξειδωτικό στρες καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες. Βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά και το σπανάκι.

Η Βιταμίνη B3 (Νιασίνη) βοηθά στην ελάττωση κόπωσης και κούρασης και βρίσκεται στο κόκκινο κρέας και τα πράσινα λαχανικά.

Η Βιταμίνη B5 (Παντοθενικό Οξύ) βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις ομάδες τροφών και βοηθά το μεταβολισμό διασπώντας τα λίπη και τους υδατάνθρακες σε ενέργεια.

Η Βιταμίνη B6 βρίσκεται κυρίως στα πουλερικά, το ψάρι, το τυρί και τα καρότα και βοηθά στη ρύθμιση της ομοκυστεΐνης και ορμονών, όπως η σεροτονίνη και η μελατονίνη, που σχετίζονται με τον ύπνο, το στρες και τη διάθεση.

Η Βιταμίνη B7 (Βιοτίνη) λέγεται και «βιταμίνη της ομορφιάς», χάρη στη θετική επίδραση σε μαλλιά και δέρμα. Βρίσκεται σε πολλές τροφές, όπως χοιρινό, κοτόπουλο, ψάρι, κουνουπίδι και ξηρούς καρπούς.

Η Βιταμίνη B9 (Φυλλικό Οξύ), γνωστή και ως «φολικό οξύ», ενισχύει την ανάπτυξη μητρικού ιστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις έγκυες γυναίκες συνιστάται να καταναλώνουν σκουρόχρωμα φυλλώδη λαχανικά και ρίζες λαχανικών για να διασφαλίσουν την επαρκή πρόσληψη Βιταμίνης Β9.

Η Βιταμίνη B12 βρίσκεται μόνο σε ζωικά προϊόντα, όπως το ψάρι, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, επομένως τα επίπεδα πρόσληψης από τη διατροφή θα είναι πάντα χαμηλά σε χορτοφάγους και όσους ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή. Αυτή η βιταμίνη είναι πολύ σημαντική για το σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και συνιστάται η πρόσληψη συμπληρώματος για όσους δεν λαμβάνουν επαρκείς ποσότητες από τη διατροφή τους.

Η Βιταμίνη C είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη, που προέρχεται από φυσικά συστατικά, όπως ο καρπός αγριοτριανταφυλλιάς και η ασερόλα. Ο καρπός αγριοτριανταφυλλιάς περιέχει βιοφλαβονοειδή που υπάρχουν από τη φύση με τη Βιταμίνη C.Τα βιοφλαβονοειδή βοηθούν στην ενισχυμένη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα, ώστε να διασφαλίζεται η πρόσληψη όλων των ευεργετικών επιδράσεων της Βιταμίνης C.Η Βιταμίνη C είναι βασική βιταμίνη που αποθηκεύεται στο σώμα μόνο σε μικρές ποσότητες. Αυτή η βιταμίνη βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να οδηγήσουν σε οξειδωτικό στρες και πρόωρη γήρανση των κυττάρων. Η Βιταμίνη C βοηθά επίσης στη διατήρηση υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ διαθέτει πολλαπλά οφέλη για τη διασφάλιση της καλής υγείας.

1 δισκίο Solgar® Ultimate B+C Complex την ημέρα θα σας προσφέρει το πλήρες φάσμα σημαντικών βιταμινών B και C, διασφαλίζοντας καθημερινή ευημερία.

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

 

Προτεινόμενη Χρήση

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

 

Συστατικά

Ανά 1 ταμπλέτα παρέχει:

Βιταμίνη C (ως L-ασκορβικό οξύ)   /   1000mg (1250%*)

Παντοθενικό οξύ (ως παντοθενικό ασβέστιο)   /   50mg (833%*)

Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη)    /   50mg (3571%*)

Ινοσιτόλη   /   50mg

Θειαμίνη Β1 (ως μονονιτρική θειαμίνη)   /   50mg (4545%*)

Ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2)   /   50mg (3571%*)

Νιασίνη (ως νικοτιναμίδιο)   /   50mg (313%*)

Σύμπλεγμα κιτρικών βιοφλαβονοειδών   /   25mg

Καρπός αγριοτριανταφυλλιάς σε σκόνη   /   25mg

Χολίνη (ως διτρυγική)   /   21mg

Υδροχλωρική Βεταϊνη    /   15mg

L-γλουταμικό οξύ   /   15mg

Εσπεριδίνη   /   5mg

Ρουτίνη   /   5mg

Φολικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ)   /   400μg (200%*)

Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη)   /   50μg (2000%*)

D-βιοτίνη   /   50μg (100%*)

Συστατικά:

L-ασκορβικό οξύ, διογκωτικοί παράγοντες (υδροξυπροπυλοκυτταρί- νη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό μαγνήσιο), Μονονιτρική Θειαμίνη, Υδροχλωρική Πυριδοξίνη, D-Παντοθενικό Ασβέστιο, Διτρυγική Χολίνη, Ριβοφλαβίνη, Νικοτιναμίδιο, Ινοσιτόλη, Κόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς, Σύμπλεγμα Κιτρικών Βιοφλαβονοειδών, Καρποί Αγριοτριανταφυλλιάς, Επικάλυψη ταμπλέτας (υδροξυπροπυλο- μεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο και έλαιο καρύδας), Υδροχλωρική Βεταΐνη, L-Γλουταμικό Οξύ, Ρουτίνη, Εσπεριδίνη, Πτεροϋλομονογλουταμικό Οξύ, Κυανοκοβαλαμίνη, D-Βιοτίνη.

Δεν περιέχει:

Ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Προφυλάξεις

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Μακροχρόνια λήψη αυτής της ποσότητας Β6 μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα μυρμηγκιάσματος και μουδιάσματος.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 115611/30.10.2023

60 ταμπλέτες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: SOLGAR
  • Κωδικός: 1032905
  • Βάρος: 0.20kg
24,11€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,44€