MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BIODERMA SENSIBIO AR CREAM 40ml

BIODERMA SENSIBIO AR CREAM 40ml

BIODERMA SENSIBIO AR CREAM 40ml

Sensibio AR

Ενυδατική και καταπραϋντική φροντίδα κατά της ερυθρότητας.

Το Sensibio AR μειώνει και αποτρέπει την ερυθρότητα: έντονη προσωρινή ερυθρότητα, μόνιμη ερυθρότητα, μικρά ορατά αγγεία.

Το αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Rosactiv ™ μειώνει την ερυθρότητα και το αποτρέπει να εμφανίζεται βιολογικά ενεργώντας σε όλα τα δερματικά κύτταρα που εμπλέκονται στην έναρξη και επιδείνωση αυτής της ερυθρότητας:

Αναστέλλει την παραγωγή της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την αγγειοδιαστολή και συνεπώς την εμφάνιση και την επιμονή της ερυθρότητας.

Και περιορίζει την απελευθέρωση ενός μορίου που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις διατηρώντας και επιδεινώνοντας την αγγειοδιαστολή.

Επειδή το ευαίσθητο δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα είναι ιδιαίτερα εύθραυστο, το προϊόν Sensibio AR ανακουφίζει επίσης το αίσθημα δυσφορίας και υπερθέρμανσης χάρη σε ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών που έχουν επιλεγεί για τις ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες: ενοξολόνη, αλλαντοΐνη και κανόλα, ένας συνδυασμός ισχυρών καταπραϋντικών παραγόντων, μειώνει άμεσα την αίσθηση της θέρμανσης

Η γλυκερίνη και η κανόλα ενυδατώνουν, ενισχύουν τη λειτουργία του φραγμού και παρέχουν πραγματική άνεση στο δέρμα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας D.A.F. ™ (Dermatological Advanced Formulation) αυξάνει το όριο ανοχής του δέρματος.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ

Ενήλικες, Έφηβοι

Οφέλη

Αποτρέπει και μειώνει την ένταση της ερυθρότητας

Καταπραΰνει

Ενυδατώνει

Πολύ καλή ανοχή - Μη φαγεσωρογόνο - Εξαιρετική βάση μακιγιάζ - Χωρίς άρωμα

 

Οδηγίες χρήσης

Πρωί και βράδυ

Εφαρμόστε το Sensibio AR πάνω σε καθαρή επιδερμίδα

Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί

Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Αυτό το προϊόν δεν αποτελεί φαρμακευτική αγωγή. Ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου ή του φαρμακοποιού σας. Σε περίπτωση αίσθησης έντονης θερμότητας, το Sensibio AR Soin Anti-Rougeurs μπορεί περιστασιακά να συνδυαστεί με μια καταπραϋντική θεραπεία ταχείας δράσης. Κατά τη διάρκεια ηλιόλουστων περιόδων, συνιστούμε τη χρήση φωτοπροστασίας προσαρμοσμένης σε ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα: μια καταπραϋντική και ενάντια στην ερυθρότητα θεραπεία φωτοπροστασίας.

 

Σύνθεση

Aqua/Water/Eau,Mineral Oil(Paraffinum Liquidum),Glycerin,Tridecyltrimellitate,Glycol Palmitate,Caprylic/Caprictriglyceride,Canola Oil,Triceteareth-4 Phosphate,Fructooligosaccharides,Mannitol,Xylitol,Rhamnose,Laminariaochroleuca Extract,Glycyrrhetinic Acid,Glycine Soja (Soybean) Germ Extract,Allantoin,Ginkgo Biloba Leaf Extract,Camellia Sinensis Leaf Extract,Propyleneglycol,Pentylene Glycol,Caprylyl Glycol,Glycol Stearate,Peg-2 Stearate,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,1,2-Hexanediol,Citric Acid,Xanthan Gum,Disodium Edta,Sodium Hydroxide. [Bi 699]

Τα συστατικά που αναφέρονται εδώ είναι αυτά που περιέχονται στην πιο πρόσφατη σύνθεση αυτού του προϊόντος. Επειδή ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της παραγωγής και της διανομής της στην αγορά, ανατρέξτε στη λίστα συστατικών της συσκευασίας.

Σωληνάριο 40ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: BIODERMA
  • Κωδικός: 10000274
  • Βάρος: 0.10kg
15,53€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,52€